ΣΕΒΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η Δράση μας

SEVA LOGO Low Resol

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ  


 

ΕΤΟΣ 2016


Δράση ΣΕΒΑ κατά τών Διοδίων στά Βόρεια Προάστια


seva1

Συνάντηση ΣΕΒΑ με τον Υπουργό Μεταφορών Κο Σπίρτζη Χ. για το θέμα της εγκατάστασης νέων διοδίων στον Άγιο Στέφανο και στη Βαρυμπόμπη .seva2

Συνάντηση ΣΕΒΑ με τους Δημάρχους Κηφισιάς Κο Θωμάκο και Διονύσου Κο Ζαμάνη , για τον συντονισμό δράσης κάτα των νέων διοδίων .
Χορηγός στην δενδροφύτευση  που έλαβε χώρα στις 10.04.16  στο Κρυονέρι

 

2016-dendr-krioneri-200416

 

Αγαπητοί κύριοι,

 

Εκ μέρους των συλλόγων και των φορέων του Κρυονερίου και της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δήμου Διονύσου, θα θέλαμε με την παρούσα να ευχαριστήσουμε τον ΣΕΒΑ για την έμπρακτη συνεισφορά του στη δράση δενδροφύτευσης που διοργανώσαμε από κοινού την Κυριακή 10/4/2016 στο Κρυονέρι.

 

Η συμβολή σας ήταν είναι και ελπίζουμε να παραμείνει σημαντική για την διατήρηση και ανάπτυξη του τόπου μας.

 

Ευχαριστούμε


 

ΕΤΟΣ 2014


Χορηγία του ΣΕΒΑ προς το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ : σε συνέχεια της Γεν. Συνέλευσης ΣΕΒΑ (05/2014) συμφωνήθηκε απο τα παρόντα μέλη του ΣΕΒΑ να γίνει δωρεά (7.000.- ευρώ ) προς το ΣΠΠΕΚ με σκοπό την αγορά πυροσβεστικού οχήματος. Με αυτή τη δωρεά προσπαθουμε να συμβάλλουμε και εμείς στο πολύτιμο έργο των εθελοντών πυροσβεστών του Σωματείου.

 

                                            

 

 

   

Χορηγία του ΣΕΒΑ σε δράση του Δήμου Διονύσου "Let's do it Greece" την Κυριακή 6/4/2014, όπου για δεύτερη συνεχή χρονιά είχε προγραμματιστεί εθελοντικός καθαρισμός στο ΣΑΑΚ Μπογιατίου στην Άνοιξη και σε γειτονικό δασάκι στη Σταμάτα.

 


Χορηγία του ΣΕΒΑ στην αναδάσωση που διοργάνωσε η εφημερίδα  "ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ"  σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ την Κυριακή 16/3/2014 στην περιοχή Αγία Τριάδα. ΕΤΟΣ 2013

 

 

 

Χορηγία σε Δράση Καθαρισμού  του Δήμου Διονύσου ( Απρίλιος 2013).


Δωρεά 2 videoprojector στο ΓΕΛ Κρυονερίου (Οκτ. 2013).ΕΤΟΣ 2012


  • Ενίσχυση με το ποσό 100 Ευρώ προς τον Αθλητικό Όμιλο Κρυονερίου.

  • Χορηγός στην δενδροφύτευση  που έλαβε χώρα στις 18/3/2012 και ώρα 10:00 με διοργανωτές τον Δήμο  Διονύσου και τον ΣΚΑΙ. Κατά την προσπάθεια αυτή φυτεύτηκαν 1.000 δένδρα στη περιοχή Αγία Τριάδα Λίμνης Μαραθώνα.
  • Διαφημιστική καταχώρηση στην  εφημερίδα « Βόρεια Προάστια», με θέμα «Προτιμάμε τα Ελληνικά Προϊόντα» και παράλληλη εκτύπωση ημερολογίου.