ΣΕΒΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ιστορικό

Στις 21 Μαρτίου 1978 συνήλθαν στην εταιρεία Α.Γ.ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ ΑΕ είκοσι εκπρόσωποι επιχειρήσεων της περιοχής Κρυονερίου και ίδρυσαν τον Σύλλογο Βιομηχανικών Επιχειρήσεων Κρυονερίου Αττικής. με σκοπό την μελέτη,προστασία και προαγωγή των ηθικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών και την προσπάθεια για την ανάπτυξη της περιοχής από ηθικής και οικονομικής απόψεως.

bus sample image

 

Οι άνθρωποι αυτοί είχαν διακρίνει από τότε τα σημεία των καιρών που ερχόταν.      Ήταν πεπεισμένοι ότι η ευρύτερη περιοχή Κρυονερίου ναι μεν προσφερόταν για την  εγκατάσταση μιας επιχειρήσεως, λόγω των μεγάλων οικοπεδικών εκτάσεων που  υπήρχαν διαθέσιμες τότε αλλά και της εύκολης πρόσβασης στο μεγαλύτερο οδικό  δίκτυο της χώρας , όμως η ομορφιά και τo φυσικό κάλλος της περιοχής έπρεπε να  διατηρηθούν αναλλοίωτα κατα το δυνατόν.

 

Από τις τότε επιχειρήσεις κάποιες συνεχίζουν να λειτουργούν σε αυτή την περιοχή  (ΔΡΑΚΟΣ-ΠΟΛΕΜΗΣ, ΣΚΑΓΙΑΣ, Α.Γ.ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ, ΜΑΝΔΑΛΑΚΑΣ, ΧΑΜΗΛΟΣ, Π.Ν.ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ, ΓΕΡΑΜΑΝΗΣ, DEMO) άλλες ήλθαν αργότερα.

 

Στα χρόνια που πέρασαν ο σύνδεσμος αντιμετώπισε διάφορα θέματα, άλλα δύσκολα (εγκατάσταση μονάδος ετοίμου σκυροδέματος το 1987,πολεοδομική μελέτη ΒΙΟΠΑ το 1988,ένταξη στο ΓΠΣ το 2002 κλπ) και άλλα εύκολα.

 

Τώρα γίνεται προσπάθεια ο σύνδεσμος να μεγαλώσει και να περιλάβει και άλλες επιχειρήσεις εκτός από τις βιομηχανικές του Κρυονερίου. Γι’ αυτό άλλαξε το καταστατικό και το όνομα μετατράπηκε σε ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΣΕΒΑ).

 

Παρακαλούμε λοιπόν για τη βοήθεια σε αυτή την προσπάθεια ώστε ο σύνδεσμος να δυναμώσει και να ανταποκριθεί στην εκπλήρωση του σκοπού του.